Project beschrijving

Het is nu dan toch echt bijna aangekomen, het moment dat wij het koude Nederland verlaten voor het warme en zonnige Bali! De laatste maanden zijn we druk bezig geweest om alles te regelen voor de stage. Zoals het regelen van de vliegtickets, het verblijf en nog een hoop administratief papierwerk in orde maken.

De laatste 8 weken hebben wij vol aan ons examen gewerkt, dit was soms nog best stressvol. Maar tijdens het examen had ik altijd in m’n achterhoofd, nog even doorbijten en je zit op Bali. Wat weer voor wat extra motivatie zorgde om zo de examenperiode te overleven. Deze laatste dagen wordt het vooral alles bij elkaar zoeken/verzamelen van spullen die ik nodig zal hebben voor het verblijf op Bali. Bijvoorbeeld uitzoeken welke kleren ik mee wil nemen, gelukkig heb ik geen winterjas nodig voor de komende tijd.

Ik had niet verwacht dat er zoveel geregeld moest worden voor een buitenlandse stage. Zoals het regelen van een visum, hiervoor hadden wij redelijk wat papieren nodig om het überhaupt in Den Haag aan te kunnen vragen. Gelukkig is dit in 1 keer goed gegaan. Ook het regelen van een uitwonende beurs bij DUO had ik onderschat qua papierwerk. Maar alles is uiteindelijk geregeld en we zijn er klaar voor.

Het schrijven van blogs is nieuw voor mij, maar ik kijk er naar uit om dit met regelmaat te doen op Bali.

Tot de volgende blog!

Geschreven door: Mark Dam